Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с палене 2.4 Jtdm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

159

Ами от там ти идва пушека аз бях на същото положение,смених ги и всичко се оправи.
    Алфа Ромео 159

Comment

Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщение
      Ами от там ти идва пушека аз бях на същото положение,смених ги и всичко се оправи.
      Демек си сложил нов ДПФ ?????
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

159

Да.
        Алфа Ромео 159

Comment

От днес колата е във Вентура...проблема се задълбочи и в крайна сметка всмукателния колектор долу...
          Ще има изхвърляне на още няколко нещица...ДПФ, ЕГР и те така...
          Дано момчета да се справят добре със задачата и резултата да е такъв какъвто очаквам!
          Alfa Romeo 159SW 2.4Jtdm 210hp

Comment

Първоначално публикувано от s7ifl3r Покажи съобщение
            От днес колата е във Вентура...проблема се задълбочи и в крайна сметка всмукателния колектор долу...
            Ще има изхвърляне на още няколко нещица...ДПФ, ЕГР и те така...
            Дано момчета да се справят добре със задачата и резултата да е такъв какъвто очаквам!
            в сигурни ръце си, не бери грижа

аз дпф и егр ги разкарах, сега при първа възможност ще махна и клапите и ще чистят колектора.

до тук малко колебание в паленето съм имал само при тея много ниските температури като бяха. но не и да не запали или да тресе. просто не пали от раз както обикновено а след 2-3 сек и излиза бял пушек при паленето. предполагам е от клапите и колектора това, понеже моите клапи са пред нервен срив
            Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
              в сигурни ръце си, не бери грижа

аз дпф и егр ги разкарах, сега при първа възможност ще махна и клапите и ще чистят колектора.

до тук малко колебание в паленето съм имал само при тея много ниските температури като бяха. но не и да не запали или да тресе. просто не пали от раз както обикновено а след 2-3 сек и излиза бял пушек при паленето. предполагам е от клапите и колектора това, понеже моите клапи са пред нервен срив
              От прочетеното и споделеното от колеги съм спокоен, че колата определено попадна при точните хора.
              Лошо само е, че утре го дават -15 градуса....

Comment

И така...колата вече е с почистен всмукателен колектор, премахнат ЕГР и ДПФ и лек софтуерен ъпдейт всичко това да работи.
                Първите впечатления - колата пали от четвърт, вече поема от много по-ниски обороти и по-бързо достига добро налягане в турбината, разхода е надолу, но точно с колко не мога да кажа, че я сгазих стабилно.
                Голямо евала от мен за Вентура Гараж!

Comment

Working...
                X